2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANS FİNAL SINAV TAKVİMİ

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın tüm bölümlerinde 2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final Sınavları ilan edilen tarihler arasında yapılacaktır.

Bu bağlamda:

1- Sınav sonuçları öğretim elemanları tarafından  Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde  belirtilen süreler dikkate alınarak ilan edilerek öğrencilere duyurulacaktır.

2- Mazereti nedeniyle Sınavlara katılamayan öğrenciler  “Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği”nin 18.maddesinde belirtilen süre ve esaslar dâhilinde mazeret belgelerini sunarak mazeret sınav isteğinde bulunabileceklerdir.

3- Öğrenciler sınav sonuçlarının ilanını takip eden 7 gün içerisinde e-posta yoluyla sınav sonuçlarına itiraz edebileceklerdir.

Sınav Takvimi için tıklayınız.

Bu içerik 29.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1047 kez okundu.