KONSERVATUVAR' DA MEZUNİYET SEVİNCİ

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 02 Haziran 2014 tarihinde Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof.Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süleyman Pişkin, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Sırrı Güner, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nezih Dağdeviren, akademisyen, veli ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan törende, üniversitemizin ve konservatuvarımızın tanıtım filmi izlendi.

Açılışta konuşan Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Süleyman Sırrı Güner, Balkan Senfoni Orkestrası’nın yurt içinde ve yurt dışında başarılı konserler verdiğini belirterek, mezun öğrencilere başarılar diledi.

Rektörümüz yaptığı konuşmada üniversitemizin sanata ve sanatçıya verdiği önemi belirterek, Balkan Senfoni Orkestrası’nın Balkanlar’da büyük başarılara imza attığını söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından, Şef Prof. Aminbay Sapayev yönetiminde Balkan Senfoni Orkestrası bir konser verdi. Tören, protokol tarafından öğrencilere ödül ve başarı belgelerinin verilmesiyle son buldu.

 
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim




Bu içerik 02.06.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2169 kez okundu.