TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI “DUO BELLİSİMO” VE “TRİO ARABOĞLU” ODA MÜZİĞİ GRUPLARINDAN KONSER

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Senem Güzey ve Öğr. Gör. Gökçe Güven’den oluşan “Duo Bellisimo” ile Öğr. Gör. Elis Araboğlu, Doç. Tanju Araboğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Akın Araboğlu’dan oluşan “Trio Araboğlu” adlı oda müziği grupları Ordu, Giresun ve Trabzon’da verdikleri konserlerde Türk bestecilerinin eserlerinden oluşan programlarını dinleyicilere sundu. Yusuf Yalçın, Bülent Evcil, Özcan Sönmez ve Gökçe Altay’ın bestelerinin icra edildiği konser sonunda, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, sanatçılara, Ordu’daki Kurul Kalesi’nde yapılan kazı çalışmaları sırasında ortaya çıkarılan 2100 yıllık Ana Tanrıça Kibele heykelinin minyatür birer kopyasını takdim etti.
Bu içerik 10.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 180 kez okundu.